miercuri, 17 august 2016

Colectie toamna iarna 2016-2017: First love(r)…


Ea jurnalistă româncă, are 35 ani, a făcut făcultatea de Marketing la Moscova şi lucrează în Londra la o revistă cunoscută de business. Este trimisă la Moscova pentru a lua un interviu managerului unui trust de construcţii. Este emoţionată! Acolo e o parte din trecutul ei..una din cele mai frumoase etape ale vieţii: facultatea. Si prima ei iubire..e tot acolo. Primul iubit..dar si prima iubire, Moscova! Simte nostalgie şi chemare spre ceea ce a fost cândva..Simte nevoia de a retrăi dragostea cea dintâi...de a simţi viaţa din nou. Stil personal: îi place stilul English Lady. Adoră anii’60, pe Grace Kelly, Lauren Bacall, Audrey Hepburn. Îi plac liniile feminine, curate, simple şi totusi riguroase. Îi plac fustele în toată varietatea lor: conice, plisate, largi, din tweed, bucle – dacă e toamnă; sacourile smart casual, purtabile la orice. Îi place stilul casual-business pe care îl adoptă datorită meseriei, în linii englezeşti. Poate că e puţin cam rece şi ar vrea o schimbare..Dar nu vrea să renunţe la acest stil ..vrea doar să-l accentueze cu o nouă amprentă. Să fie mai original, mai colorat, mai îndrăzneţ puţin..dar nu foarte mult pentru că less..is more. Speră că Moscova să-i influienţeze în mod pozitiv noul ei look şi outfit. Abia asteaptă Moscova! 

El: manager la una din marile companii care construiesc clădiri de business în centrul Moscovei. Fixează întalnirea la o cafenea proprie pe malul Volgăi pentru a fi departe de zgomotul zilnic al telefoanelor. Îşi face ultimul retuş “interior” pentru interviul care îl va acorda ei. Ea: ajunsă la Moscova se gândeşte să schimbe ceva în outfit-ul ei. Încearcă o combinaţie de English lady cu accente russian. Cam greu de găsit varianta armonioasă din cele două. Ideile par că se las aşteptate, când vede dintr-o dată numele celui cu care trebuie să se vadă…Secretara lui, îi dezvăluie numele managerului, ora şi locaţia unde se vor vedea. Surpriza este şi mai mare! Emoţiile o copleşesc! Este el! Fostul ei iubit! Primul! First lover.. Emoţiile o răvăşesc, obrajii îi devin calzi şi rumeni. Se uită în oglinda: arată a rusoaică!) Zâmbeşte! Amintirile revin şi zâmbetul i se aşterne pe chip! Ideile încep să se perinde în faţa ei sub formă de imagini precum un film drag pe care îl sorbi din nou după mulţi ani în care ai uitat de el. Alege să repună în scena vieţii ei, elemente din trecut, elemente care îi readuc dragostea cea dintâi. Se accesoriază cu elemente Russian, fără a schimba linia de bază English în totalitate. O ajută vremea! Afară e septembrie, mijloc de lună..dar vântul bate tare pe malul apei. Şi posibil să o prindă şi seara..şi cine ştie? Poate el o va invita mai târziu şi la restaurant..Şi poate mâine, pe străzile Moscovei aşa cum obişnuiau odinioară? Şi poate îi va dărui iar o matrioshka ca atunci în anul 2 de facultate..când ar fi vrut ca ea să fie soţia lui şi să aibă mulţi copii.. E clar! Are nevoie de outfitul perfect!

Un outfit business dar cochet şi senzual în acelaşi timp. Elementele ruseşti îi vor da amprenta personală şi o vor ajuta să se încadreze în “peisaj”. În plus, el va fi cel puţin atât de surprins ca ea..să o revadă. Nu mai este foarte slabă dar arată bine pentru o femeie de 35 ani. E între S-M. Afară e seară, e posibil să plouă. Trebuie să găsească şi încălţămintea potrivită pentru outfitul ei. El este un om bogat. Va trebui în acelaşi timp să fie şi preţioasă în accente. Şi nu în ultimul timp…seducătoare! First lover is always the best! And Moscova is also the first love..too.

(Anca Todirica - Director Imagine) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu